U zult begrijpen dat wij ons medeverantwoordelijk voelen voor de veiligheid en het plezier van publiek, paard en amazone. Daarom hebben wij even voor u op een rijtje gezet wat wij ervoor nodig hebben om het voor alle partijen leuk en veilig te maken en te houden.

 

Nodig:

1. Vlakke rijbodem

De bodem dient een zogenaamde ‘zachte’ bodem te zijn, bijv. een manegebodem of gras. Verharde bodems zoals asfalt, steen of tegels kunnen niet, in verband met het risico op blessures.
Een verharde bodem met daarop aangebracht een zachte toplaag kan weer wel.

Bij twijfel: aarzel niet om onze mening te vragen!

 

2. Oppervlakte van 20x40m  

Proef en muziek zijn afgestemd op het rijden op een terrein van deze afmetingen en komen dan optimaal tot hun recht.

Indien mogelijk houden wij een kleine afstand tussen de rijbak en het publiek. Dus een oppervlakte van 20x40m is minimaal, 30x50m perfect.

 

3. Mogelijkheid tot gebruik muziekinstallatie 

Bij voorkeur maken wij gebruik van een op de locatie al aanwezige muziekinstallatie.

Indien nodig kunnen wij deze echter ook zelf verzorgen.

 

4. Parkeergelegenheid voor trailers

Wij vervoeren onze paarden gemiddeld met 6 paardentrailers. Essentieel is dat wij deze kunnen parkeren op een plek waar we de paarden veilig in- en uit- kunnen laden.

Liefst willen wij deze trailers natuurlijk ook zo dicht mogelijk bij elkaar plaatsen, en zo dicht mogelijk bij het terrein waar de show gegeven wordt.

 

5. Vrije toegang grooms

Om ons te helpen met zadelen, kledingverzorging enz. komen er meestal per combinatie 1 tot 2 grooms mee.

We gaan ervan uit dat zij zonder problemen en zonder betaling het terrein (i.e. ligging van de bak, bodem enz.) voor ons en met ons mogen betreden.

 

6. Aparte losrijdgelegenheid

Het is voor de amazones prettig als er rustig kan worden losgereden op een andere plaats dan daar waar de proef gereden wordt.
Bovendien verhoogt dit het showelement ten zeerste.

Indien dit echter niet mogelijk isrijden wij de paarden los in de showruimte.

 

Tenslotte:

  1. Indien er geen kant en klare rijbaan aanwezig is, draagt Black Pearls zelf zorg voor afrastering en aankleding van de rijbaan.
  2. Mocht u willen dat wij een show voor u verzorgen maar twijfelt u over de mogelijkheden: aarzel niet om ons te benaderen. 
  3. Via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0226 – 411820 (Dhr. Cor van der sluis)


Graag tot ziens bij een van onze shows!