Beste liefhebber van ‘ons’ Friese paard!

Wie zijn we?
We zijn op de eerste plaats mede-liefhebbers van de prachtige Zwarte Parels, de Friese paarden.

Wat doen we?
We laten mensen genieten van onze mooie, lieve, stoere en vriendelijke viervoeters door zelf met veel plezier shows te rijden op leuke muziek. Dit doen we door regelmatig te trainen en af en toe op locatie het resultaat van al dat trainen te laten zien aan een doorgaans dolenthousiast publiek.

Wat zoeken we?
Mensen die ’t net zo leuk vinden als wij om het Friese paard te promoten, samen met een nu al gezellige groep meiden.

Waar voldoet een lid van Black Pearls aan?

Je hebt een Fries paard, waar je onder zadel mee rijdt.
Je eigen leeftijd is onbelangrijk, maar je rijdt wel op een Fries paard, dus je bent oud en wijs genoeg om dat (aan) te kunnen.
De leeftijd van je paard is even onbelangrijk, als de conditie van jou en je paard maar dusdanig is dat je een normale training van ongeveer een uur kan meerijden, en/of een demonstratie van ongeveer een kwartier, zonder dat een van beiden flauwvalt van de inspanning.
’t Is ook wel prettig (voor jezelf, maar ook voor iedereen om je heen) als je paard de drie basisgangen beheerst en daarbij onder controle blijft. Maar ook als dat nu (nog) niet zo is, maar je bent hard aan ’t werk om daar te komen kun je reageren, want je kan ook eerst een tijdje meetrainen voordat je een show meerijdt, gewoon om te kijken of ’t gaat lukken en of je ’t leuk vindt.

Ook het geslacht van je paard maakt in principe niet uit, maar als je een hengst hebt is ’t wel de bedoeling dat je al die testosteron onder controle hebt: ’t barst namelijk van de bloedmooie merries in ons team!
Tenslotte is ’t handig als je vervoer hebt voor je paard en jezelf. Dat heb je nodig voor zowel het trainen als de demonstraties.

Wat willen we graag dat JIJ nu doet?
Als je na het lezen van het bovenstaande stukje zegt ‘dit ben ik helemaal!’ of je wilt eerst meer weten voordat je dat kan zeggen: aarzel niet, en bel of mail ons! En kijk ook alvast even op onze site…. Black Pearls

Als je liever belt:
Karin van der Vliet – Breezand – (0223–531905)

Als je liever mailt:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.